Produsele achizitionate la distanta (online/telefonic) se pot returna conform O.G. 130/2000 (drept de denuntare unilaterala).
Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produsului.
Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura, de utilizare. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.
Este necesar sa ne anuntati in termen de 14 zile de la primirea coletului daca doriti sa returnati produsul.
Returnarea se poate face doar prin firme de curierat! (produsele nu se vor returna cu POSTA ROMANA)
Nu primim colete cu ramburs!
In maxim 15 zile de la data returnarii vom inapoia contravaloarea comenzii prin transfer bancar, pentru acest lucru avem nevoie de codul dumneavoastra IBAN, alcatuit din 24 de caractere (il puteti trimite prin formularul de contact / email pentrupescuit@gmail.com , contact@pentrupescuit.ro sau prin SMS/mesaj WhatsApp la nr de telefon : 0744606231
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client.
Restituirea se face doar pe valoarea produsului (Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport atat cele de expediere, cat si cele de returnare)