COMANDA MINIMA (cont client / vizitator) este de 75 lei + transport

PENTRU PESCUIT SRL expediaza comenzile prin curier rapid Cargus Courier la adresa si Sameday Courier in lockere EasyBox:

In unele localitati CARGUS Courier livreaza coletele doar o data sau de doua ori pe saptamana in zile prestabilite. Coletele expediate prin Cargus Courier pe intregul teritoriul al Romaniei vor avea acelasi cost de livrare (nu exista taxa pentru kilometri suplimentari).
_________________________________________________________________________________________
Costuri livrare (Cont Client) livrare cu rambus (prin Cargus Curier): 
- pentru valori cuprinse intre 75-99lei -> 20lei (TVA inlcus)
- pentru valori cuprinse intre 100-150lei -> 15lei (TVA inlcus)
- pentru valori cuprinse intre 150-199,99lei -> 10lei (TVA inlcus)
- pentru comenzile care depasesc valoarea de 200lei -> LIVRAREA ESTE GRATUITA
_________________________________________________________________________________________
Costuri livrare (Cont Client) livrare locker (Sameday Easybox)*: 
- pentru valori cuprinse intre 75-150lei -> 10.00lei (TVA inlcus)
- pentru comenzile ce depasesc valoare de 150lei -> LIVRAREA ESTE GRATUITA
Daca doriti sa platit cu cardul direct la lockere (EasyBox) va rugam ca la finalizarea comenzii sa selectati metoda de plata: Numerar la livrare
*Nu toate produsele se incadreaza ca dimensiuni pentru livrarea prin Easybox. Nu pot fi livrare in lockere: lansete, varfuri lansete, huse lansete (produsele cu o lungime mai mare de 45-50cm)
_________________________________________________________________________________________

Costuri livrare (Cont Distributie - Magazin Partener)

- pentru valori cuprinse intre 1-499,99lei -> 15lei (TVA inlcus)
- pentru comenzile care depasesc valoarea de 500lei -> LIVRAREA ESTE GRATUITA

Magazinele Partenere (Cont distributie) pot ridica coletele direct din depozitul nostru situat in Str. Fermelor, nr.26, Piatra-Neamt, Jud.Neamt (va rugam sa specificati in detaliile suplimentare ale comenzii sau telefonic acest lucru). 

Cargus Courier percepe o taxa suplimentara de 7lei (TVA inlcus) pentru livrarea Sambata. Va rugam sa specificati in explicatiile comenzii sau operatorului pentrupescuit.ro daca doriti livrarea Sambata (aceasta taxa va fi suportata de catre client si se va regasi in factura)

Suma finala a costului de transport va fi transmisa de operatorul pentrupescuit.ro si se va regasi pe factura emisa catre client (e-factura).

_________________________________________________________________________________________
Observatii: 
Va rugam verificati integritatea ambalajului coletului in momentul primirii acestuia. Daca ambalajul prezinta deteriorari, solicitati intocmirea unui Proces Verbal de catre reprezentantul firmei de curierat. Daca in interiorul coletului se va regasi un produs deteriorat, acesta se va putea returna impreuna cu procesul verbal. Expedierea PV-ului este obligatorie pentru schimbarea produsului deteriorat.
Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore de la preluarea coletelor, in functie de localitatea de destinatie, firma de curierat aleasa (in unele localitati Cargus Courier livreaza coletele doar o data sau de doua ori pe saptamana in zile prestabilite)
_________________________________________________________________________________________

Dupa finalizarea comenzii veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru confirmare/transmitere suma totala / AWB / etc.

Urmarire colet AWB Cargus Courier

Urmarire colet AWB Sameday Courier

_________________________________________________________________________________________

Ai un program incarcat sau pur si simplu nu te poti sincroniza pentru a prelua coletul direct de la curier? Nici o grija! De acum, produsele noastre pot fi ridicate si din easybox.

Cea mai avantajoasa metoda de ridicate a coletelor este disponibila acum si pe pentrupescuit.ro

Avantajele livrarii prin easybox

  • Flexibilitate

Nu mai trebuie sa iti sincronizezi programul de lucru si orice alta activitate in functie de ora la care ajunge curierul la adresa ta.

Iti poti ridica coletul de la easybox oricand ai timp, dar nu mai tarziu de 36 de ore de la livrarea lor, exceptie facand zilele de vineri (72 ore) si sambata (48 ore).

  • Cost de livrare minim

Un alt mare avantaj pentru a alege livrarea coletului tau prin easybox este pretul scazut. Daca ai plasat o comanda mai mica de 250 lei, vei plati pentru costurile de transport doar 11.90 lei. Iar in cazul in care comanda ta este mai mare de 250 lei, transportul va fi GRATUIT!

  • Siguranta

Produsele livrate prin easybox sunt amplasate in lockere securizate, disponibile nonstop in mai multe puncte de ridicare. Peste 3500 de astfel de lockere sunt dispuse in judete din Romania precum Bucuresti, Ilfov, Cluj-Napoca, Constanta, Brasov, Sibiu, Craiova, Suceava, Iasi, Galati, Ploiesti, etc

Comanda ta va fi in siguranta pana cand o vei ridica. In momentul in care ai primit mesaj de informare ca aceasta a fost livrata in easybox-ul selectat (locatia aleasa de tine), vei primi si un cod PIN pentru deblocarea casetei in care se afla coletul tau. Trebuie doar sa mergi la easybox-ul selectat, sa introduci codul PIN in aparatul existent la easybox, iar usa sertarului in care este depozitat coletul tau se va deschide.

In momentul in care vei primi mesajul cu codul PIN, vei avea si un e-mail de confirmare a livrarii comenzii. Aici vei gasi si un cod QR pe care il poti scana la easybox, astfel incat nu mai trebuie sa introduci codul PIN format din cifre, primit pe telefonul tau. Indiferent ce optiune alegi, te vei bucura de preluarea coletului tau in siguranta!

  • Proximitate si confort

Alege livrarea prin easybox si iti poti ridica produsele comandate din locul care ti-e cel mai la indemana.

Poti selecta locatia easybox-ului care se afla in drumul tau de la lucru spre casa sau daca ai unul chiar in zona unde iti petreci cea mai mare parte din timp este si mai bine!

Descopera cea mai apropiata locatie din orasul tau pe harta disponibila atunci cand selectezi optiunea de livrare prin easybox.

  • Plata

Se poate plati ramburs sau cu cardul direct la locker (unele lockere nu au disponibila inca plata cu cardul de aceea va incurajam sa achitati cu cardul direct pe site-ul nostru prin sistemul de plata Netopia Payment). Daca doriti sa achitati ramburs sau cu cardul direct la locker (easybox) trebuie sa selectati pe site metoda Numerar la livrare.

IMPORTANT

Coletele voluminoase si mari nu pot fi livrate in easybox. In functie de marimea coletului, vei fi instiintat daca pentru acesta exista posibilitatea livrarii prin easybox sau nu.

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de acest serviciu:

  • Adauga produsele preferate de pe www.pentrupescuit.ro in cos.
  • Selecteaza modalitatea livrare - Easybox.
  • Selecteaza unul dintre punctele de livrare din lista.

Cand comanda ta ajunge in locker, vei primi de la Sameday un e-mail cu un cod QR si un SMS cu codul PIN. Ai 36 de ore sa ridici produsele, cu exceptia comenzilor livrate vineri (72 ore) si sambata (48 ore). Scanarea codului QR sau introducerea codul PIN la punctul de ridicare va duce la deblocarea compartimentul in care se afla coletul.

In situatia in care, la momentul livratii, easybox-ul selectat este plin, coletul va fi redirectionat catre un alt easybox din apropiere. Vei fi informat cu privire la acest aspect inainte si dupa redirectionarea coletului.

_________________________________________________________________________________________
Pentru Pescuit SRL nu poate, si nu isi asuma responsabilitatea intarzierilor cauzate de catre curier sau alte forte externe. Integritatea coletelor trimise prin curierat este responsabilitatea firmei de transport!

 

_________________________________________________________________________________________